Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήDr. Γεράσιμος ΜπαζίγοςΓεράσιμος Μπαζίγος

Σχετικά Videos

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Λίγα λόγια για τον Ιατρό

gbazigos Ο ιατρός Μπαζίγος Γεράσιμος εισήχθη στην ιατρική σχολή και το 2000 απέκτησε δίπλωμα ιατρικής με γενικό βαθμό πτυχίου “ ’Άριστα”.

  Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία με ειδικότητα οπλίτη ιατρού στη Λέσβο και εν συνεχεία στη Σχολή Ευελπίδων.

  Το 2003 ξεκίνησε υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Καρπενήσι Ευρυτανίας.

  Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του υπηρέτησε από το 2004 έως το 2007 στο Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και από το 2009 έως το 2013 εξειδικεύτηκε στην αγγειακή και ενδαγγειακή χειρουργική στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Σισμανόγλειου Γ.Ν.Α. Παράλληλα ολοκλήρωσε με άριστα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Ενδαγγειακές Τεχνικές».

  Μετά το πέρας της ειδικότητας απέκτησε άδεια ικανότητας εκτέλεσης υπερηχογραφημάτων (triplex αγγείων) του Υπουργείου Υγείας.

  Το 2015 αναγορεύτηκε διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά την υποβολή της διδακτορικής του διατριβής η οποία αξιολογήθηκε με “ άριστα ”.   

  Είναι πλήρες μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαικής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας, καθώς και της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας.  

  Ο ιατρός Μπαζίγος Γεράσιμος έχει εξειδίκευση στην διαχείριση και θεραπεία της καρωτιδικής νόσου, των ανευρυσμάτων της κοιλιακής αορτής και της περιφερικής αρτηριοπάθειας των κάτω άκρων καθώς και στην χειρουργική των φλεβών και την αποκατάσταση τους, μετά από εμφάνιση κιρσών και ευρυαγγειών, τόσο με την κλασσική όσο και την ενδαγγειακή χειρουργική.

  Έχει συμμετάσχει και παρουσιάσει επιστημονικές μελέτες σε πολλά συνέδρια ενώ ταυτόχρονα έχει ιδιαίτερο συγγραφικό έργο με πολλές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Ομιλεί δύο γλώσσες Αγγλικά και Ιταλικά.

Αγγειακές Παθήσεις

Ακολουθήστε μας...

demo